Bulldog

Bulldog har skapat en okomplicerad hudvård-serie som riktar sig till män och är helt tillverkad av naturliga ingredienser som fungerar och ger resultat!

Bulldogs produkter har tagits fram med fokus på mannens hud. Dom ska vara enkla att använda, effektiva och samtidigt tillgodose mannen specifika behov. Bulldog har produkter som täcker alla hudtypers behov. Bulldog har lösningen!


Bulldog tycker att det är viktigt vad deras produkter innehåller och tänker att män ska bry sig lika mycket om vad de har på sin hud som vad de äter. Bulldogs produkter innehåller ingredienser som är naturliga och hudvårdande och innehåller aldrig parabener, natriumlauretsulfat, konstgjorda färger eller syntetiska dofter i sina produkter. Var snäll mot din hud!

Bulldog är mannens bästa vän.


Vi bryr oss om vad vi stoppar i våra produkter och vill att män ska bry sig lika mycket om det de använder på sin hud som den mat de äter. Alla Bulldog-produkter innehåller en unik blandning av eteriska oljor och andra fantastiska naturliga ingredienser med goda hudvårdande egenskaper. Du hittar aldrig parabener, natriumlauretsulfat, konstgjorda färger eller syntetiska dofter i någon av våra produkter. Var snäll mot din hud!

Bulldog är mannens bästa vän!

"Idéen till Bulldog föddes 2005 när grundaren Simon Duffy upptäckte att det inte fanns några okomplicerade hudvårdsalternativ för män som sökte produkter fullmatade med naturliga ingredienser. Två år senare efter noggrann forskning, design och utveckling gjorde Bulldog sin debut på hyllorna hos en ledande brittisk detaljhandlare. De prisbelönta produkterna finns nu över hela världen."