Raw Naturals Brewing Company

RAW naturals brewing company är ett unikt hudvårdsmärke och är lillebror till Recipe for men. En distinkt naturlig känsla finns i hela produktserien- från tillverkningen till huvudingredienserna och förpackningarna. RAW Naturals identitet baserar sig på lokal produktion, klimatmedvetenhet och erfarenhet från att arbeta småskaligt. Raw Naturals Brewing Company ska påminna om ett microbryggeri för hudvård, som framgår av namnet.
Raw Naturals karaktäriseras av sin naturliga profil- från tillverkning, ingredienser och sammansättning till paketering och design men också produkternas beskrivningar. Raw Naturals kombinerar vårdande ämnen från vegetabiliska ingredienser som havre, cocos, oliver och naturliga extrakt från honung.

Rengörningsprodukterna från Raw Naturals är helt fria från sulfater och innehåller naturliga rengöringsämnen från äpple. Raw naturals använder medvetet ingredienser som är godkända av Ecocert. Sammansättningarna i produkterna är gjorda för att vara så naturliga som möjligt utan att göra avkall på kvalitet, huden och allt annat som Recipe for men står för.