Recipe For Men:

Recipe for men är ett hudvårdsmärke från Sverige som också tillverkas i Sverige. Detta innebär att produkterna testas i dom hårdaste förhållandena, svenska vintern.

Recipe for men är utvecklat utefter att män och kvinnor inte har samma hudtyp. Män har oljigare hud, djupare porer och utsätter huden för rakning, båda kan göra att mäns hud är mer mottaglig för bakterier och smuts.

Recipe for men använde sig av dessa faktorer och skapade, inte bara bra produkter utan bra produkter för män.


Testat i skandinaviskt klimat.

Tänk dig skandinavisk vinter. Huden blir torr som en öken och skriker efter återfuktning. Recipe for men har testat alla sina produkter i väderförhållanden som din hud hatar. Resultatet blev en unik hudvårds-linje med exceptionellt mjukgörande, återfuktande och skyddande produkter.

Kvalitet och trovärdighet.

Recipe for men har utvecklat avancerad, högeffektiva produkter för män. Detta återspeglas i alla Recipe for mens produkter. Skandinavisk kvalitet, noggrannhet i detaljer och högteknologiska innehåll med de bästa ingredienserna på marknaden, noggrant utvalt för att möta mäns behov inom hudvård.

Logisk hudvård.

Recipe for men efterstävar att vara i framkant inom forskning men på ett ärligt och ödmjukt vis för att inte utlova för fantastiska resultat. Det är viktigt för Recipe for men att det är lätt att förstå och att resultaten och att produkterna besvarar kundernas önskningar.